İlk Genel Kurul İçin Üyelik Açıklaması
2011-03-31 14:45:02

Kara konvoyu ve filo katılımcılarına duyuru; Mavi Marmara Özgürlük ve Dayanışma Derneği 31.12.2010 tarihi itibari ile kurulmuştur. Yasa gereği ilk genel kurul toplantısı 6 ay içerisinde yapılması gerekmektedir. Dernek olarak tüm kara konvoyu ve Gazzeye Yardım Filosu katılımcılarının derneğimize üye olmalarını arzu etmekteyiz.

Üyelik formu ve detaylı bilgileri bu linke tıklayarak edinebilirsiniz. Yapılacak olan ilk genel kurul toplantısında oy kullanılabilmesi için üyelik başvuru formalarının eksiksiz doldurularak istenilen 2 adet fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte dernek merkezine bir an evvel ulaştırılması gerekmektedir Bu işlem gerçekleştikten sonra genel kurul kararı alınacaktır. Genel kurulla ilgili sürec gerekli duyuru şartları yerine getirilerek sizlere duyurulacaktır. Ayrıca süreçle ilgili bilgiyi internet sitemizden takip edebilirsiniz. NOT: 1- 10 gün içerisinde üyelik formlarının dernek merkezine ulaştırılması, tüm kara konvoyu ve Gazzeye Yardım Filosu katılımcıları ile birlikte kongre yapma arzumuzu gerçekleştirmemiz için önemlidir. 2- Elimiz de bazı katılımcı arkadaşlarımızın irtibat numaraları ya bulunmamakta yada telefon numaraları değişmiş olduğundan yakınınızdaki katılımcı arkadaşlarımızı da bilgilendirmeniz önemle rica olunur.

Adres: Ali Kuşçu Mahallesi Manisalı Fırın Sokak N:5 Fatih – İstanbul info@mavimarmara.org İrtibat: 533 277 09 74

Mavi Marmara Derneği © 2016. Tüm Hakları Saklıdır.